Zelf als loonslaaf op kantoor maak je genoeg mee ;)

Blontd?!

Door Wok op donderdag 12 februari 2009 00:17 - Reacties (6)
CategorieŽn: LOL, Werk, Views: 4.625

Het is al een tijdje chaos bij mijn opdrachtgever. Een aantal afdelingen werken nog vanuit het oorspronkelijke hoofdkantoor in Oostelbeers, maar inmiddels is de verbouwing in Oirschot in volle gang, zodat over paar weken het pand in Oirschot officieel in gebruik genomen kan worden.

Lees verder »

Mogen we even vangen?

Door Wok op vrijdag 23 januari 2009 20:21 - Reacties (6)
Categorie: Werk, Views: 6.519

Vandaag was het moment van de waarheid... Ik had weer mijn jaarlijkse beoordelingsgesprek op het werk :X

Lees verder »

Examentijd!

Door Wok op vrijdag 3 oktober 2008 01:14 - Reacties (9)
Categorie: Werk, Views: 6.684

Ook al is het al weer ruim vijf jaar geleden dat ik de schoolbanken verliet, als IT-er moet je blijven leren om de ontwikkelingen bij te houden. Vandaar dat ik al een tijdje bezig ben met mijn eerste officiŽle MS certificering op het .Net vakgebied. :)

Lees verder »

Spons...

Door Wok op vrijdag 26 september 2008 00:36 - Reacties (3)
Categorie: Werk, Views: 4.505

Vandaag een interne cursus gehad bij mijn opdrachtgever :) Een in-depth uitleg van de add-ons die zijn ontwikkeld.. Heel leerzaam en heel veel puzzelstukjes vallen nu op zijn plaats :)

't Was alleen wel een shitload aan informatie en aan het einde van de dag was ik dan ook goed gaar :P Maar ik moest nog even doorbijten....

Lees verder »

Uurtjes schrijven...

Door Wok op donderdag 18 september 2008 00:34 - Reacties (3)
Categorie: Werk, Views: 5.413

Zo...

Weer een paar uurtjes remote gewerkt. Eindelijk het probleem kunnen doorgronden van de klant. Toch mooi dat je dan kunt concluderen dat de fout bij de klant (lees: gebruiker) zit >:)

Ik kan in ieder geval weer een paar uur 'tijd voor tijd' schrijven, dus mijn weekend begint aankomende vrijdag een paar uur eerder dan 17.00u :D Whoei!